Wij verrichten niet alleen schoonmaakwerkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven in Den Haag en omstreken, maar wij zijn ook een groothandel van kwalitatief hoogstaande en duurzame hygiëneproducten. Wij merken dat er een steeds grotere vraag is naar duurzame producten en spelen hier op in door een ruim assortiment aan te bieden aan milieuvriendelijke schoonmaak- en hygiëneproducten van hoogstaande kwaliteit. Veel van deze producten zijn voorzien van het EU Ecolabel en het Tree4Free label. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Het keurmerk is in 1992 ingevoerd en is erkend door alle landen van de Europese Unie alsmede door Noorwegen, IJsland en Liechtenstein.

Leverancier voor hygiëne producten

Als groothandelsleverancier van hygiëneproducten bieden wij u een breed assortiment aan met diverse producten, waaronder: toiletpapier, papieren handdoekjes, papieren handdoekrollen, dispensers, non woven poetslappen, industriepapier, afvalzakken, zeep, luchtverfrissers, damesverbandzakjes, damesverbandzakhouders, onderzoeksbankpapier en nog veel meer. U kunt een kijkje nemen op onze website om ons ruime assortiment te bekijken. Voor vragen of meer informatie staan wij te allen tijde voor u klaar!

Hygiëne producten aanschaffen bij Reinland BV

Veel van onze klanten komen de producten zelf afhalen bij onze groothandel. Het is tevens mogelijk om de producten te laten verzenden. Voor meer informatie over de zending, levertijd en verzendkosten kunt u contact met ons opnemen. Veel van onze producten zijn geproduceerd met een lage milieubelasting van: grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking. Dit is goed voor zowel het milieu als voor uzelf.

Neem gerust eens contact op

Heeft u interesse in de duurzame hygiëneproducten van Reinland BV? Dan kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen of bij ons langskomen. Ook voor vragen, meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar of ons telefonisch te benaderen via: 070-3997563.