Kunststof kozijnen

Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV is gespecialiseerd in het reinigen van kunststof kozijnen, daklijsten, dakkapellen en boeidelen.

Door atmosferische vervuilingen kan kunststof worden aangetast. Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV beschikt over ruime ervaring en beproefde middelen om het kunststof met milieuvriendelijke middelen te reinigen.

Na reiniging brengt de uitvoerende medewerker een beschermende laag aan, waardoor vuil minder snel aan het kunststof hecht (conserveren).

Door het regelmatig (1x per jaar) door Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV te laten schoonmaken/conserveren van de kozijnen en beplating blijven deze een mooie uitstraling behouden.

Een schone uitstraling van een bedrijfspand of woning is het mooiste visitekaartje dat men kan afgeven, maar het vraagt wel om onderhoud. Of het nu gaat om het houtwerk, trespa beplating of andere materialen. Het reinigen daarvan betreft één van de specialiteiten van Reinland Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij BV.