Bij Reinland BV geloven wij dat een schone omgeving bijdraagt aan een betere levenskwaliteit. Of het nu gaat om het reinigen of de glasbewassing van uw pand, het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden of het leveren van hoogwaardige schoonmaak- en hygiëneproducten, wij staan voor u klaar. Onze ervaren en betrouwbare medewerkers hebben de kennis en expertise om de meest uiteenlopende klussen uit te voeren.

Wij zijn ontstaan uit een fusie per 1 januari 2019 tussen twee gerenommeerde bedrijven met meer dan 50 jaar ervaring. Onze klanten waarderen ons om de persoonlijke service, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Wij voeren de meeste werkzaamheden uit in Den Haag en omstreken, maar ook in Rotterdam, Gouda en Leiden kunt u ons aan het werk zien.

Onze specialisaties zijn onder meer glasbewassing, schoonmaak en onderhoud van kantoor- en publieke ruimtes, vloeren en gevels, en renovatiesloop. Wij zijn bovendien groothandel van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak- en hygiëneproducten.

Kwaliteit staat bij ons centraal. Wij zijn bereikbaar, betrouwbaar en herkenbaar en hanteren strikte kwaliteitsnormen. Onze medewerkers hebben de juiste opleiding en begeleiding om kwaliteit op maat te leveren. Wij zijn punctueel en snel en houden ons altijd aan de afgesproken planning.

Om de kwaliteit te waarborgen, voeren wij regelmatig controles uit en bespreken wij eventuele tekortkomingen direct met de betreffende medewerker. Zo zorgen wij ervoor dat wij altijd de beste resultaten leveren. Ons team bestaat uit een twintigtal gemotiveerde medewerkers die wij regelmatig controleren op kwaliteit, punctualiteit en inzet. Wij stimuleren eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de uitvoerende medewerker voor het werk.

Bij Reinland BV gaan wij voor een schone en veilige omgeving, waarbij wij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn uw allround partner voor schoonmaak, glasbewassing, renovatie en hygiëne.