Bij Reinland BV geloven we dat een schone omgeving bijdraagt aan een betere levenskwaliteit. Of het nu gaat om de reiniging of glasbewassing van uw pand, het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden of het leveren van hoogwaardige schoonmaak- en hygiëneproducten, wij staan voor u klaar. Onze ervaren en betrouwbare medewerkers hebben de kennis en expertise om de meest uiteenlopende klussen uit te voeren.

Reinland BV is ontstaan uit een fusie tussen twee gerenommeerde bedrijven met beide zeer ruime ervaring. Onze klanten waarderen ons om de personele service, betrouwbaarheid en klantgerichte aanpak. Hoewel we de meeste werkzaamheden uitvoeren in Den Haag en omstreken, kunt u ons ook aan het werk zien in Rotterdam, Gouda en Leiden.

Onze specialisaties omvatten onder andere glasbewassing, schoonmaak en onderhoud van kantoor- en publieke ruimtes, vloeren en gevels, en renovatiesloop. Bovendien zijn we groothandel in hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak- en hygiëneproducten.

Bij Reinland BV staat kwaliteit centraal. We zijn bereikbaar, betrouwbaar en herkenbaar, en hanteren strikte kwaliteitsnormen. Onze medewerkers zijn opgeleid en begeleid om maatwerk van hoge kwaliteit te leveren. We zijn punctueel en snel en houden ons altijd aan de afgesproken planning.

Om de kwaliteit te waarborgen, voeren we regelmatig controles uit en bespreken we eventuele tekortkomingen direct met de betreffende medewerker. Op die manier zorgen we ervoor dat we altijd de beste resultaten leveren. Ons team bestaat uit een twintigtal gemotiveerde medewerkers die we regelmatig beoordelen op kwaliteit, punctualiteit en inzet. We stimuleren eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de uitvoerende medewerkers voor hun werk.

Bij Reinland BV streven we naar een schone en veilige omgeving, met duurzaamheid en milieuvriendelijkheid als belangrijke pijlers. We zijn uw alround partner voor schoonmaak, glasbewassing, renovatie en hygiëne.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over onze diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!
contact opnemen