Als schoonmaakbedrijf zijn wij breed inzetbaar en kunnen wij u dan ook van dienst zijn bij sloopwerkzaamheden in uw woning of bedrijfspand. Gaat u renoveren? Dan helpen wij u bij de sloopwerkzaamheden. Ook het ontruimen of het plegen van onderhoud aan uw woning of bedrijfspand doen wij moeiteloos voor u. Ons professionele en getrainde team staat voor u klaar. Alvorens wij beginnen aan de sloopwerkzaamheden gaan we samen met u rond de tafel zitten om alles tot in de puntjes te bespreken. Zo weten beide partijen precies waar ze aan toe zijn.

Sloop en onderhoud van woningen

Wij beschikken over de juiste professie, materialen en mankracht om u in huis of in het bedrijfspand te helpen met sloop- en onderhoudswerkzaamheden. Wanneer de sloopklus geklaard is, leveren wij het pand weer schoon op. Wij zorgen ervoor dat al het sloopafval uit de woning of het bedrijfspand is verwijderd. Daarnaast voeren wij deze werkzaamheden tegen uiterst scherpe prijzen uit. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen voor de sloopwerkzaamheden in uw woning of bedrijfspand.

Ontruimen van panden

Bij de verbouwing van een pand of woning dient er eerst ontruimd te worden. Hiervoor kunt u onze hulp inschakelen. Wij zijn werkzaam in Den Haag en omstreken. Ons team staat voor u klaar met sloopwerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden en het ontruimen van panden en woningen. Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

Contact met Reinland BV

Woont u in Den Haag en omgeving en dient uw pand of woning ontruimd te worden? Of moeten er sloopwerkzaamheden worden verricht? Dan kunt u bij ons terecht. Na het maken van een afspraak gaan wij rond de tafel zitten om alles tot in detail te bespreken. U kunt een e-mail sturen naar of ons telefonisch benaderen via: 070-3997563 om een afspraak te maken, voor al uw vragen of voor meer informatie.