Zoekt u naar duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten?

Wij zijn een groot­handel in kwa­li­ta­tief hoog­staande en duur­zame schoon­maak- en hy­giëne­pro­duc­ten. Wij be­schik­ken over een ruim as­sor­ti­ment milieu­ver­ant­woor­de pro­duc­ten.

Kwaliteit

Wij zijn uw duurzame groothandel in kwalitatief hoogwaardige schoonmaak- en hygiëneproducten zoals toiletpapier, papieren handdoekjes, papieren handdoekrollen, dispensers, poetslappen, industriepapier, afvalzakken, zeep, luchtverfrissers, damesverbandzakjes, damesverbandzakhouders, onderzoeksbankpapier en nog veel meer.
De producten die wij aanbieden onderscheiden zich door hun superieure prijs-kwaliteitverhouding.

Duurzaam

Terecht groeit de vraag naar duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten explosief.
Daarom bieden wij u een ruim assortiment aan van milieuverantwoorde producten. Zo bieden wij producten aan met het EU Ecolabel en het Tree4Tree label.
Het EU Ecolabel is het officiële Europese milieukeurmerk voor non food producten en diensten, met het doel duurzamere productie en consumptie te stimuleren. Het keurmerk is in 1992 ingevoerd en wordt ondersteund door alle EU-lidstaten, de Europese Commissie en Noorwegen, Liechtenstein en IJsland.
Producten en diensten met het EU Ecolabel zijn geproduceerd met een lage milieubelasting van grondstoffen, energie, water, schadelijke stoffen, afval en verpakking.
Tree4Tree is een initiatief van verantwoordelijke ondernemers in de grondstoffenbranche die daadwerkelijk fysiek aandacht besteden aan de toekomst van de natuur. Naast het organiseren van voorlichtingsevenementen en campagnes, willen zij het dramatische verlies van bossen en groen tegengaan.

Categorieën

Kies hieronder een categorie voor verdere informatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Voor nadere informatie en om artikelen te bestellen verzoeken wij u contact met ons opnemen.
contact opnemen