Reinheid, renovatie en kwaliteitsschoonmaak

Bij Reinland BV zijn we er stellig van overtuigd dat een schone omgeving bijdraagt aan een betere levenskwaliteit. Of het nu gaat om de reiniging en glasbewassing van uw pand, de uitvoering van renovatiewerkzaamheden, of de levering van hoogwaardige schoonmaak- en hygiëneproducten, wij staan altijd voor u klaar. Onze ervaren en betrouwbare medewerkers beschikken over de kennis en expertise om een breed scala aan taken uit te voeren.

Uitgebreide staat van dienst

Reinland BV is voortgekomen uit de samenvoeging van twee gerenommeerde bedrijven, beiden met een uitgebreide staat van dienst. Onze klanten waarderen onze persoonlijke service, betrouwbaarheid en klantgerichte benadering. Hoewel we de meeste van onze werkzaamheden uitvoeren in Den Haag en omgeving, kunt u ons ook tegenkomen in bijvoorbeeld Rotterdam, Gouda en Leiden.

Specialisaties en diensten

Onze specialisaties omvatten onder andere glasbewassing, schoonmaak en onderhoud van kantoor- en publieke ruimtes, vloeren en gevels, en renovatiesloop. Bovendien fungeren we als groothandel in hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke schoonmaak- en hygiëneproducten.

Kwaliteit als kernwaarde

Bij Reinland BV staat kwaliteit altijd centraal. We zijn bereikbaar, betrouwbaar en herkenbaar, en we hanteren strenge kwaliteitsnormen. Onze medewerkers worden opgeleid en begeleid om hoogwaardig maatwerk te leveren. We zijn punctueel en efficiënt en houden ons stipt aan de afgesproken planning.

Continue verbetering

Om de kwaliteit te waarborgen, voeren we regelmatig controles uit en bespreken we eventuele tekortkomingen direct met de betreffende medewerkers. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de beste resultaten behalen. Ons team bestaat uit een twintigtal gedreven medewerkers, die we regelmatig beoordelen op kwaliteit, stiptheid en toewijding. We stimuleren eigen verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij onze uitvoerende medewerkers voor hun werk.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Bij Reinland BV streven we naar een schone en veilige omgeving, waarbij duurzaamheid en milieuvriendelijkheid belangrijke waarden zijn. We zijn uw veelzijdige partner voor schoonmaak, glasbewassing, renovatie en hygiëne.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer informatie te geven over onze diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!
contact opnemen