Home 

Startpagina naar informatie over onze dienstverlening, onze missie en visie en onze referenties.

Over Reinland BV 

Reinland BV is ontstaan uit een fusie per 1 januari 2019 van de gerenommeerde, respectievelijk in 1972 en 1983 gestarte bedrijven Bernard Schoonmaakservice en Glasbewassingsbedrijf VOF en Reinland Schoonmaakbedrijf & Glasbewassingsbedrijf VOF.

Dienstverlening 

Onze diensten bestaan uit schoonmaak, glasbewassing, inpandig renovatiesloop en onderhoud en groothandel. Met uitzondering van de groothandel, voeren wij deze diensten voornamelijk uit in Den Haag en in de Haagse regio.

Missie en Visie 

Wij streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.
Bij de uitvoering van onze werkzaamheden vormen aspecten zoals milieu en duurzaamheid belangrijke uitgangspunten.

Referenties 

Wij voeren onze schoonmaak- en glasbewassingswerkzaamheden voornamelijk uit in Den Haag en in de Haagse regio en naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Schoonmaakbedrijf 

Wij verzorgen eenmalige en periodieke schoonmaakdiensten van kantoren en van openbare ruimtes, zoals portieken, galerijen, trappenhuizen en liften, alsmede ontruimingen van panden in Den Haag en in de Haagse regio.

Glasbewassingsbedrijf 

Wij voeren glasbewassingswerkzaamheden uit aan de binnen- en de buitenzijde van woningen, winkelpanden, bedrijfsgebouwen en kantoren in Den Haag en in de Haagse regio.

Renovatiesloopbedrijf 

Wij kunnen u van dienst zijn bij inpandige sloop-, renoverings- en onderhoudswerkzaamheden in Den Haag en in de Haagse regio.

Groothandel 

Terecht groeit de vraag naar duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten.

Afvalzakken 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder afvalzakken in diverse maten.

Dispensers 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder diverse dispensers.

Handdoekjes 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder papieren handdoekjes in diverse maten.

Handdoekrollen 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder handdoekrollen in diverse maten.

Poetslappen 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder poetspapier en poetslappen.

Toiletpapier 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder toiletpapier in diverse maten.

Zeep en Luchtverfrissers 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder diverse zeepproducten en luchtverfrissers.

Diverse 

Wij zijn groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder onderzoeksbankrollen.

Portfolio 

Met gepaste trots maar vooral om u een indruk te geven van de veelzijdigheid aan diensten die wij uitvoeren, tonen wij u een aantal foto's.

Algemene voorwaarden 

Informatie over onze "Algemene Voorwaarden" betreffende onze groothandel in kwalitatief hoogstaande en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten.

Disclaimer 

Informatie over de "Disclaimer" betreffende onze website, te weten aansprakelijkheid en beschikbaarheid.

Privacyverklaring 

In de privacyverklaring gaan wij in op hoe wij omgaan met de door de klant verstrekte persoonsgegevens.

Vacatures 

Overzicht van onze vacatures. Hier vindt u ook ons online sollicitatieformulier.

Contact 

Hier vindt u onze adresgegevens, ons e-mailadres, onze telefoonnummers en ons contactformulier.