Sitemap

Door de vele informatie op onze website kan het wellicht soms wat moeilijk zijn om de specifiek door u gewenste informatie te vinden. Met deze sitemap geven wij u een overzicht van alle informatie op onze website.
De sitemap bestaat uit links (de blauwe balk met het onderwerp) naar de desbetreffende pagina’s en is bedoeld om voor u de navigatie op onze website overzichtelijk te maken.
Kunt u desondanks bepaalde informatie niet vinden? Laat ons dat dan weten middels een e-mail naar  of met ons contactformulier.

Home

Startpagina naar informatie over onze diensten: schoonmaakbedrijf, glazenwasserij, groothandel en leverancier van hygiëne- en schoonmaakproducten en sloop- en onderhoudsbedrijf.

Dienstverlening

Onze diensten bestaan uit schoonmaak, glasbewassing, groothandel en inpandige sloop en onderhoud. Met uitzondering van de groothandel, voeren wij deze diensten voornamelijk uit in Den Haag en in de regio van Den Haag.

Reinland BV

Reinland BV is ontstaan uit een fusie per 1 januari 2019 van de gerenommeerde, respectievelijk in 1972 en 1983 gestarte bedrijven Bernard Schoonmaakservice en Glazenwasserij VOF en Reinland Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij VOF.

Missie en Visie

Wij streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen.
Aspecten zoals milieu en duurzaamheid vormen bij ons belangrijke uitgangspunten.

Referenties

Wij voeren onze schoonmaak- en glasbewassingswerkzaamheden voornamelijk uit in de regio Haaglanden en naar volle tevredenheid van diverse opdrachtgevers.

Portfolio

Met gepaste trots maar vooral om u een indruk te geven van de veelzijdigheid aan diensten die wij uitvoeren, tonen wij u een aantal foto's.

Contact

Hier vindt u onze telefoonnummers, ons e-mailadres, onze adres­gegevens en ons contact­formulier.

Schoonmaakbedrijf

Wij verzorgen dagelijkse en eenmalige schoonmaakdiensten van openbare ruimtes, zoals portieken, galerijen, trappenhuizen en liften bij diverse projecten in de Den Haag en de regio Haaglanden.

Glazenwasserij

Om een pand een verzorgde uitstraling te geven is het belangrijk de glasbewassingswerkzaamheden zowel aan de binnen- alsook aan de buitenzijde professioneel door ons te laten uitvoeren.

Groothandel

Mede als gevolg van de steeds groter wordende vraag naar duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, bieden wij een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten aan.

Toiletpapier

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder toiletpapier in diverse maten.

Handdoekjes

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder papieren handdoekjes in diverse maten.

Handdoekrollen

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder handdoekrollen in diverse maten.

Dispensers

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder diverse dispensers.

Poetslappen

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder poetspapier en poetslappen.

Afvalzakken

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder afvalzakken in diverse maten.

Zeep en Luchtverfrissers

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder diverse zeep­pro­duc­ten en luchtverfrissers.

Diverse

Wij zijn als groothandel en leverancier van kwalitatief hoogwaardige en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten, waaronder onder­zoeks­bank­rollen.

Onderhoudsbedrijf

Wij kunnen en willen u graag van dienst zijn bij sloop-, renoverings-, ontruimings- en onder­houds­werk­zaam­heden van panden in Den Haag en de regio Haaglanden.

Algemene voorwaarden

Informatie over onze 'Algemene Voorwaarden' betreffende onze groothandel in kwalitatief hoogstaande en duurzame schoonmaak- en hygiëneproducten.

Copyright

Informatie over het copyright betreffende het in de website gebruikte materiaal.

Disclaimer

Informatie over de 'Disclaimer' betreffende onze website, te weten aan­sprake­lijk­heid en be­schik­baar­heid.

Privacyverklaring

In de privacyverklaring gaan wij in op hoe wij omgaan met de door de klant verstrekte persoonsgegevens.

Vacatures

Overzicht van onze vacatures.

Coronavirus

Bij ons staat niet alleen het beschermen van de gezondheid van onze medewerkers centraal, maar ook die van onze gewaardeerde klanten.